1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Άλλα Νέα

TA NEA TOY K3 - ΙΟΥΛΙΟΣ 2022

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!
 
 
Αγαπημένοι Φίλοι μας

Μπαίνουμε στον Αύγουστο, οι πόλεις θα αδειάσουν, μόνο τα τζιτζίκια στα δέντρα θα διακόπτουν την ησυχία ... και εμάς, την ομάδας του Κ3, που, εν μέσω θέρους, διανύουμε μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους μας! Καλό καλοκαίρι σε όλους!

 
 
ΝΕΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ Κ3 ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ
 
 Η δράση μας «"Κινητή Μονάδα Πρόληψης και Αντιμετώπισης» που δημιουργήθηκε στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο επεκτείνεται και στην Ημερήσια Μονάδα Νοσηλείας Νίκος Κούρκουλος του νοσοκομείου στην Πυλαία! Εδώ δημιουργήθηκε άλλος ένας χώρος φροντίδας ώστε ο ασθενής να μπορεί να έχει έναν δικό του άνθρωπο κατά την πορεία της νόσου εντός και εκτός νοσοκομείου.

Η μονάδα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Ερευνητικό Εργαστήριο Φροντίδα Ενηλίκων Ασθενών με Καρκίνο του Τμήματος Νοσηλευτικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Το έργο υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του TIMA κοινωφελές Ίδρυμα.

Η ομάδα του Κ3 - Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών βρίσκεται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο» στην είσοδο, καθώς επίσης και στην Μ.Η.Ν. «Ν.Κούρκουλος» στην Πυλαία, στον πρώτο όροφο". Τηλέφωνα επικοινωνίας του Κ3 - Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών : Θεσσαλονίκη- 6982 003 282 & Αθήνα 210 5221424

 
ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΔΕΣΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 
Για ακόμη μια φορά το μη κερδοσκοπικό σωματείο Δεσμός στάθηκε στο πλευρό μας αποδεικνύοντας τον σημαντικότατο ρόλο που διαδραματίζει στην Κοινωνία των Πολιτών. Κατόπιν αιτήματός μας, 13000 μάσκες υψηλής προστασίας FFP2 παραδόθηκαν στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο ενώ χάρη στη διαμεσολάβησή του και την εταιρεία H&M, άλλες 8450 μάσκες έφτασαν στην Ημερήσια Μονάδα Νοσηλείας Νίκος Κούρκουλος του Θεαγένειου στην Πυλαία.
 
TO KΕΝΤΡΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ
ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ HEALTH DAILY
 
 
Φιλοξενούμαστε στη νέα ειδική έκδοση του Health Daily της εταιρείας Boussias “Δράσεις 2021 – 2022 | Σύλλογοι Ασθενών Ελλάδας”! Στις σελιδες 170-171 αναπτύσσεται το όραμά μας που δεν είνα άλλο από την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των ογκολογικών ασθενών σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η ανάπτυξη της εφαρμογής Προσωπικός Βοηθός Υγείας Κ3 απέσπασε το πρώτο βραβείο ως η πρώτη εφαρμογή για δράσεις συνέργειας υπέρ των ασθενών από την εταιρεία Boussias Conferences στο Patient Partnership Awards 2021

 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ K3 ΣΤΟ SymbIASSIS
 
Συμμετεχουμε στο πρωτοποριακό έργο SymbIASIS, που υλοποιείται από το EIT  Health και συντονίζεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) σε συνεργασία με το Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Αρχιμήδης του ΕΚΠΑ. Πρόκειται για μία νέα πρωτοβουλία που έρχεται να συνδέσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, νοσοκομεία και νεοφυείς επιχειρήσεις.
 
OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
BOOTCAMP ΤΟΥ 16ου ΑCCELERATOR ME TO HIGGS!
 
Σε ένα δεκαήμερο εντατικής εκπαίδευσης, μαζί με άλλες 17 οργανώσεις που συμμετείχαν στα προγράμματα #Accelerator #Incubator και # #GSE_Incubator διευρύναμε τις γνώσεις μας πάνω σε μείζονος σημασίας θέματα που μας αφορούν, όπως ο σχεδιασμός, το budgeting, το fundraising plan και πολλά άλλα! Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά!
 
 
CLEO: ZHTOYΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!
 
Για πρώτη φορά στη χώρα μας και για το σύνολο του πληθυσμού (ενήλικου και ανήλικου, με ή χωρίς υποκείμενα νοσήματα), όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε μελέτες εμβολιασμού μπορούν να κάνουν εγγραφή και να δημιουργήσουν ένα προφίλ στη βάση δεδομένων του Μητρώου Εθελοντών που αναπτύχθηκε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «VACCELERATE».

Αν μια μελέτη εμβολίου ταιριάξει στο προφίλ σας, ειδοποιείστε ηλεκτρονικά και στη συνέχεια αποφασίζετε εσείς οι ίδιοι εάν θα θέλατε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές της εκάστοτε μελέτης για να λάβετε μέρος σε αυτήν. Η εγγραφή στη βάση δεδομένων δεν δημιουργεί ουδεμία δέσμευση για τον εθελοντή, μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή και τα στοιχεία σας να διαγραφούν. 

Μάθετε περισσότερα και κάνετε εγγραφή: https://www.vaccelerate.eu/volunteer-registry


Γίνε κι εσύ κρίκος αυτής της αλυσίδας!
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ
Κλινική Μελέτη με συμμετοχή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για φάρμακο που καταπολεμά κακοήθεις όγκους στον εγκέφαλο
 
Ο ρόλος της καθιστικής ζωής και της σωματικής δραστηριότητας σε επιβιώσαντες από καρκίνο του εντέρου
 

Ακολουθήστε μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα αυτά που σας αφορούν.
Ξέρετε πού θα μας βρείτε και πώς μπορείτε να βοηθήσετε!
η σελίδα μας στο Facebook
η σελίδα μας στο Instagram
O ιστότοπος του ΚΑPA3
Μπορείτε να μας βοηθήσετε είτε καλύπτοντας μια ανάγκη μας με μία δωρέα σας ή εαν γίνετε μέλη της ομάδας μας. Σας περιμένουμε!

ΚΑΠΑ 3
ΑΘΗΝΑ: Πειραιώς 6, 2ος Όροφος 104 31
Tηλ: 210 52 21 424
2ος Όροφος (09:00 - 17:00)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Θεαγένειο Νοσοκομείο, στην είσοδο
(08:00 - 14:00)
Τηλ: 6982 003 282

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 149 επισκέπτες και κανένα μέλος

Π.Ι.Σ. Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

Ενημερωθείτε με τα τελευταία νέα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
Μετάβαση στην ιστοσελίδα

Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου

opadΕπισκεφτείτε τον ιστοχώρο του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ)
Μετάβαση στην ιστοσελίδα...

Υγεία ΝΕΤ Δικτυακή Πύλη για την Υγεία

Διαρκής ενημέρωση για τις εξελίξεις στην Υγεία
Μετάβαση στην ιστοσελίδα...

Θέσεις Ιατρών από το proslipsis.gr

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες θέσεις Ιατρών από την ιστοσελίδα proslipsis.gr
Μετάβαση στην ιστοσελίδα...