1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: 25o Πανελλήνιο Συνέδριο Εσωτερικής Παθολογίας, 5/10/2022 - 8/10/2022, Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθήνα

www.hsim2022.gr
 

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Με το βλέμμα πάντα στραμμένο στις ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα ιατρού, η Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Παθολογίας (Ε.Ε.Ε.Π.) συνεχίζει κι εφέτος τη μακροχρόνια επιστημονική πορεία της με τη διοργάνωση του 25ου Πανελλήνιου Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 5 - 8 Οκτωβρίου 2022. Εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν θα γίνει με φυσική παρουσία στην Αθήνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει με συνδυασμό φυσικής παρουσίας και διαδικτυακής μετάδοσης είτε μόνο διαδικτυακά.

Σήμερα ο κόσμος της ιατρικής αλλάζει με γρηγορότερο ρυθμό από ποτέ άλλοτε. Ο θεράπων ιατρός αντιμετωπίζει συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις στη διάγνωση και τη θεραπεία και πρέπει να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Και η φετινή χρονιά έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της πανδημίας από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 που πλήττει όλον τον κόσμο και τη χώρα μας με τεράστιες επιπτώσεις στην υγεία και στην κοινωνία.

Η Ε.Ε.Ε.Π. από τις πλέον ιστορικές και σημαντικές ιατρικές εταιρείες, καθώς από το 1987 είναι η επιστημονική εταιρεία με σταθερή και συνεπή επιστημονική, εκπαιδευτική και επιμορφωτική παρουσία, προς όφελος των συναδέλφων παθολόγων και της ιατρικής κοινότητας γενικότερα. Η Ε.Ε.Ε.Π. έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία 24 Πανελλήνια Συνέδρια, 1 Ευρωπαϊκό Συνέδριο και μεγάλο αριθμό διημερίδων σε όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα του φετινού συνεδρίου είναι σχεδιασμένο από κλινικούς γιατρούς και επικεντρώνεται στις σύγχρονες προσεγγίσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Παθολόγος στην καθ’ ημέρα πράξη καθώς και στους καλύτερους τρόπους εφαρμογής αυτών των προσεγγίσεων στην καθημερινή κλινική πρακτική. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, εξειδικευμένοι στα θέματά τους διακεκριμένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν με τον πλέον εμπεριστατωμένο τρόπο όλες τις νεότερες εξελίξεις στην Παθολογία και στις συναφείς ειδικότητες, μεταλαμπαδεύοντας, έτσι τις πολύτιμες γνώσεις τους στους νεότερους συναδέλφους. Λόγω της πανδημίας που βιώνουμε, και στο φετινό συνέδριο περιλαμβάνονται διαλέξεις και στρογγυλά τραπέζια για την πληρέστερη ενημέρωση των συναδέλφων που βρίσκονται στη μάχη κατά του κορωνοϊού για την καλύτερη αντιμετώπιση της νόσου. Θα παρουσιαστούν νεότερα δεδομένα για την κλινική εικόνα, τις επιπλοκές, τις μεταλλάξεις και τα αποτελέσματα που υπάρχουν από τις θεραπείες και τα εμβόλια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.Π. και η Οργανωτική Επιτροπή σας προσκαλούν στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο, πιστεύοντας ότι αυτό το Συνέδριο θα εμπλουτίσει τις γνώσεις όλων μας και θα ανοίξει νέους δρόμους στην καθημερινή μας κλινική πρακτική.

Με φιλικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Καθηγητής Παθολογίας Ν. Τεντολούρης
Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας
και της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου

 
 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
 

Το Διοικητικό Συμβούλιο και Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν περιλήψεις εργασιών για Προφορική ή Αναρτημένη Ανακοίνωση στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εσωτερικής Παθολογίας το αργότερο έως 1/09/2022
 
hsim 001
 
 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
 

hsim 003 
hsim 002
 
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

CONGRESS WORLD
Μιχαλακοπούλου 27, 11528 Αθήνα
210 72 10001, 210 72 10052
Fax: 210 72 10051
www.congressworld.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 167 επισκέπτες και κανένα μέλος

Π.Ι.Σ. Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

Ενημερωθείτε με τα τελευταία νέα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
Μετάβαση στην ιστοσελίδα

Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου

opadΕπισκεφτείτε τον ιστοχώρο του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ)
Μετάβαση στην ιστοσελίδα...

Υγεία ΝΕΤ Δικτυακή Πύλη για την Υγεία

Διαρκής ενημέρωση για τις εξελίξεις στην Υγεία
Μετάβαση στην ιστοσελίδα...

Θέσεις Ιατρών από το proslipsis.gr

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες θέσεις Ιατρών από την ιστοσελίδα proslipsis.gr
Μετάβαση στην ιστοσελίδα...