Τηλέφωνο: +30 26510 25324 | Φαξ: +30 26510 32907 | Email: info@isioanninon.gr
Γ. Παπανδρέου 2 Κτίριο Β, ΤΚ 45 444, Ιωάννινα
Ώρες Λειτουργίας
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 15:00 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 18:00-20:00
ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ 10:00-14:00 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 18:00-20:00
ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΘΕΩΡΗΣΗ ΓΝΗΣΙΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10:00-12:00

11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Βασικής & κλινικής Φαρμακολογίας

22 Σεπτεμβρίου 2020
11 sinedrio farmakologias 01
11 sinedrio farmakologias
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας (ΕΕΦ), το οποίο θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη από 2 έως 4 Οκτωβρίου 2020, με τη νέα υβριδική μορφή που επιβάλλουν οι συνθήκες, δηλαδή τόσο με φυσική παρουσία συνέδρων όσο και με διαδικτυακή συμμετοχή.
 
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εισηγήσεις, στρογγυλά τραπέζια και ελεύθερες ανακοινώσεις πάνω στα νεότερα δεδομένα και τις εξελίξεις σε σχέση με τα νέα φάρμακα σε ερευνητικό, κλινικό και ρυθμιστικό επίπεδο. Η επιτυχία ενός Συνεδρίου εξαρτάται κυρίως από την συμμετοχή των Συνέδρων, είτε με φυσική παρουσία είτε με την συμμετοχή εξ αποστάσεως. Η Οργανωτική Επιτροπή δεσμεύεται να διοργανώσει ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό πρόγραμμα.

Ευχαριστούμε θερμά για την προσοχή σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Καθ. Ευάγγελος Μανωλόπουλος
Προέδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Πρόεδρος ΕΕΦ

Υβριδικό Συνέδριο
Έχοντας θέσει ως κύριο μέλημά μας το «Μένουμε Ασφαλείς» το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας (ΕΕΦ) προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί λόγω Covid-19 και προετοιμάζεται αναλόγως για να διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο κάνοντας χρήση της τεχνολογίας του Live Broadcasting (ζωντανή μετάδοση), έτσι ώστε ο κάθε σύνεδρος να έχει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο τρόπους παρακολούθησης του Επιστημονικού Προγράμματος.

Είτε να παρευρεθεί με φυσική παρουσία στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου και να συνευρεθεί με συνέδρους, χορηγούς και ομιλητές, τηρώντας όλα  τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που έχουν οριστεί από τις Αρχές, είτε να παρακολουθήσει Online όλες τις εργασίες του συνεδρίου, αλλά και ενδιαφέροντα στιγμιότυπα που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων διαλειμμάτων, όπως διαδικτυακές συνομιλίες τόσο με τους συναδέλφους τους όσο και με τους Χορηγούς / Εκθέτες.

Η Convin S.A.  ως διοργανωτής του υβριδικού Συνεδρίου, διασφαλίζει με αυτό τον τρόπο την ομαλή διεξαγωγή του 11ου Υβριδικού Πανελλήνιου Συνέδριου ΕΕΦ και θέτει τις βάσεις για τη νέα εποχή στα Συνεδριακά Events.

To Venue που θα φιλοξενήσει το Συνέδριό μας, Ramada Plaza by Wyndham Thraki, πληροί όλες τις ενδεδειγμένες προδιαγραφές καθώς διαθέτει άνεση χώρου στις συνεδριακές αίθουσες, επαρκή εξαερισμό και εξωτερικό χώρο για τις συναντήσεις κατά τα διαλείμματα, και τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προς αποφυγή μετάδοσης του Covid-19, με τη διοργανώτρια εταιρεία να συνεπικουρεί στη διασφάλιση της τήρησης των σχετικών πρωτοκόλλων.

 
Υποβολή Εργασιών
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου υποβάλλοντας περιλήψεις των εργασιών τους για Ελεύθερη Ανακοίνωση (Οral) ή / και για Αναρτημένη Ανακοίνωση (Poster) μπορούν να υποβάλλουν ακολουθώντας το παρακάτω σύνδεσμο.

Ημερομηνία Λήξης Υποβολής Περιλήψεων:  23/09/2020
Ημερομηνία Ενημέρωσης περιλήψεων 25/9/2020
 

Υποβολή της Εργασία σας
 
Εγγραφή
Στη νέα υβριδική μορφή του Συνεδρίου μας, μπορείτε πλέον να παρευεθείτε είτε με φυσική παρουσία ή μέσω διαδυκτιακής παρουσίας. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων για τη φυσική παρουσία στο Συνεδρίου, παρακαλούμε για την  έγκαιρη δήλωση συμμετοχής. Για οποιαδήποτε απο τις παραπάνω περιπτώσεις είναι απαραίτητη η Εγγραφή σας στο Συνέδριο προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση.

Πληροφορίες σχετικά με την Εγγραφή σας κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο.

Εγγραφείτε εδώ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνο: +30 26510 25324 | Φαξ: +30 26510 32907 | Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γ. Παπανδρέου 2 Κτίριο Β, ΤΚ 45 444, Ιωάννινα
Ώρες Λειτουργίας Δευ-Παρ: 09:00-15:00 (Τετ: 18.00-20.00)
Για θεώρηση γνησίου υπογραφής, ΑΥΣΤΗΡΑ, καθημερινα 10:00-12:00
Ώρες Λειτουργίας για Ιατρούς: Καθημερινά 10:00-14:00 κατόπιν ραντεβού


Copyright © 2022 Ιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων (ΙΣΙ). Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Powered by NICMEDIA

Back to Top